Ohjelmistoratkaisu hankintojen kokonaisvaltaiseen hallintaan

ProcureNode sovelluksen avulla hallitset hankintapyynnöt ja hyväksynnät helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla

 • Hankintapyynnöt

  Käyttäjäystävällinen ja helppo tapa tehdä hankintapyyntöjä

 • Hyväksynnät

  Hankintapyyntöjen hyväksyntäprosessi varmistaa, että hankinnat tehdään hyväksytyiltä toimittajilta ja yrityksen hankintapolitiikan mukaisesti.

 • Katalogien hallinta

  Tuotekatalogien hallinta onnistuu alustan avulla helposti. Voit myös halutessasi ulkoistaa katalogihallinnan meille.

 • Hankintojen kirjaaminen ja analysointi

  Kaikki epäsuorat hankinnat voidaan kirjata yhteen järjestelmään, jolloin niihin liittyvä data saadaan kerättyä yhteen alustaan. Tämä mahdollistaa hankintojen kokonaisvaltaisen hallinnan.

Ohjelmistoratkaisumme ProcureNode on pk-yrityksille suunnattu SaaS-pohjainen hankintajärjestelmä. Pääasiallinen toimiala, johon tällä hetkellä keskitymme, on valmistava teollisuus.

ProcureNode visualisoi hankinnan työnkulun aina hankintapyynnöstä tavaran vastaanottoon ja sen maksamiseen.

Järjestelmään tallennettu tieto saadaan vietyä csv-export tiedoston avulla datan visualisointityökaluihin edelleen analysoitavaksi. Analysointi ei näin riipu pelkästään siitä, mitä tietoa laskulla on. Sinulla on koko hankinnan aikainen tapahtumaluettelo käsissäsi.

Strategisen hankinnan kulmakivenä on kustannusten läpinäkyvyys. On tärkeää nähdä sekä yksityiskohtainen taso, että niistä muodostuva kokonaiskuva. Lisäksi tarvitaan oikeat ja ajantasaiset tiedot toimittajista.

Kiinnostuitko?

ProcureNode on SaaS-pohjainen ratkaisu, ja hinnoittelumallimme on joko kuukausittainen tai vuosittainen käyttäjäkohtainen tilausmaksu, johon lisätään käyttöönottomaksu. Tällaisen hinnoittelumallin etuna on, että se sopii hyvin erikokoisille yrityksille.

Hinnoittelumalli skaalautuu käyttäjämäärän mukaan, joten se sopii myös kasvuyrityksille. Se mahdollistaa myös sen, että voit kokeilla ratkaisua pienemmällä käyttäjämäärällä saadaksesi kokemusta ja skaalata sitä myöhemmin laajempaan käyttöön.

Hintamme perustuvat joko kuukausi- tai vuosimaksuun. Hinta veloitetaan etukäteen.

Maksutapa on lasku.

Hinnoittelumalli voidaan muuttaa kuukausittaisesta vuosittaiseksi milloin tahansa.

Sopimus allekirjoitetaan, mutta me teemme sen sinulle helpoksi. Kuukausimaksulla sitoutuminen on pisimmillään vain yhden kuukauden mittainen.

Sopimuksesta pääsee irti helposti ja vaivattomasti.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla – saat päivityksiä uusimmista uutisista